Sport

Eurosport, interesat de Liga I și Premier League

Compania paneuropeană de televiziune a început negocierile cu șefii Ligii Profesioniste de Fotbal pentru a transmite meciuri din Liga I în 2014.

Surpriză de proporții pentru microbiștii români. Grupul european Eurosport este interesat de Liga I. Compania a anunțat, prin vocea lui Valentin Macovescu, că s-ar putea înscrie la licitația pentru drepturile de televizare din 2014. „Am avut o întâlnire în această săptămână, alături de directorul de achiziții programe al Eurosport, Laurent Preudhomme, cu președintele LPF, Gino Iorgulescu, discuția referindu-se la desfășurarea licitației pentru drepturile tv din 2014. Noi ne gândim să participăm la licitație, suntem interesați și urmărim acest lucru, pentru că vrem să mărim conținutul programelor noastre din România, spre a răspunde pozitiv interesului telespectatorilor de aici”, a declarat Macovescu, directorul de relaţii internaţionale al grupului Eurosport.

Vor să transmită și meciurile naționalei

Compania paneuropeană mai pregătește o surpriză pentru telespectatorii români. Eurosport și-a manifestat intenția de a transmite și meciuri ale echipei naționale a României, dar și partide din Premier League. „Am văzut că de multe ori nu se văd toate meciurile naționalei, cum ar fi cele din deplasare. Vom fi mai atenți în astfel de situații”, a precizat Macovescu.

Etichete: liga 1
Ultimele Stiri
abonare newsletter