Sport

“Şepcile roşii” vor a treia victorie!

<p> </p> <p><img src="documente/stories/04_aprilie/08_ziua/09 u gaz metan rp.jpg" border="0" style="float: left; margin: 5px;" />„Studenţii“ sunt pe val după ultimele două partide în care s-au descătuşat şi au marcat şase goluri.</p> <p />

Universitatea Cluj va juca sâmbătă la Mediaş, împotriva formaţiei Gaz Metan. Elevii lui Badea caută a treia victorie consecutivă, după succesele obţinute cu Dinamo şi Gloria.

 


„Alb-negrii“ vor juca întâlni pe Gaz Metan chiar la Mediaş, într-un meci în care clujenii vor fi consideraţi gazde. Parcursul celor două echipe a fost diferit în ultimele etape. Universitatea a reuşit să se depărteze de zona fierbinte a clasamentului, după victoriile cu Dinamo şi Gloria Bistriţa, în timp ce Gaz Metan a mai pierdut din avânt, după înfrângerea cu Rapid şi egalul de acasă cu FCM Târgu Mureş.

Antrenorul Ionuţ Badea speră ca elevii săi să nu îşi piardă concentrarea după ultimele rezultate şi să facă un meci bun şi cu Gaz Metan. „Urmează o partidă dificilă. Cei de la Gaz Metan au un joc consistent, un sistem bine definit şi un antrenor foarte bun. Important e să rămânem concentraţi şi eficienţi, poate aşa vom reuşi să obţinem al treilea rezultat pozitiv. La capitolul psihic stăm foarte bine, s-a văzut asta la Bistriţa. Oboseală s-a acumulat şi la echipa noastră, dar e firesc la acest ritm de două meciuri pe săptămână“, a spus ieri tehnicianul Universităţii.


 

Walter le-a adus noroc


 

Ionuţ Badea a mai spus că se bucură pentru faptul că Florian Walter a stat pe bancă la ultimele două meciuri şi a purtat noroc echipei. „E foarte bine că domnul Walter stă pe bancă, îi facem şi un fotoliu dacă trebuie. Există un aspect profesional pe care îl detin foarte bine, cu un stagiu făcut la Barcelona şi AS Roma, cu o analiză aprofundată pe care o fac zi şi noapte, iar pe de altă parte există respectul pe care trebuie să-l ai pentru cel care investeşte. Domnul Walter a coborât în iarbă lângă echipă, ceea ce nu e deloc uşor“, a mai spus antrenorul „şepcilor roşii“.


 

Cristea: „Importantă e echipa“


 

Adrian Cristea, jucător venit în acestă iarnă de la Dinamo la „U“ Cluj, a făcut la Bistriţa un meci foarte bun, marcând două goluri în poarta Gloriei. „Prinţul“ a fost iertat de suporteri, după ce în primele meciuri nu a avut evoluţii convingătoare. Cristea a spus însă că scopul său este să ajute cât mai mult echipa, nu să devină golgheter. „Importantă este echipa, nu un jucător anume. Mă gândesc să urcăm cât mai sus în clasament. Am făcut deja două meciuri bune şi dorim să continuăm aşa. Meciul acesta va fi mai greu, dar ne dorim încă o victorie. Eu joc pentru echipă, suntem peste 20 de jucători, importanţi suntem toţi, formăm o echipă.“, a declarat „Prinţul“ înainte de meciul dintre Gaz Metan Mediaş.

Cristea a marcat până în acest moment 3 goluri pentru „U“, iar un fapt interesant e că toate au fost reuşite pe stadionul din Bistriaţa, unul împotriva Unirii Urziceni şi două împotriva Gloriei.

Partida „U“ Cluj – Gaz Metan se va disputa sâmbătă pe stadionul din Mediaş, de la ora 21 şi va fi transmisă în direct de DigiSport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter