Sport

Grigoraș, după victoria cu Săgeata: "Ne-am descătușat, dar părerile de rău sunt mari!"

CFR a câștigat la scor de tenis în fața Năvodariului, dar Petre Grigoraș e cu gândul la punctele pierdute în partidele precedente.

"E bine că am câştigat, dar cred că mi-aş fi dorit ca azi să înscriem mai puţin şi să fi păstrat golurile cu alte formații. E bine că ne-am descătuşat, dar părerile de rău sunt mari! CFR este o echipă învăţată cu rezultate bune, nu e deloc confortabil locul nouă pe care ne aflăm. Îmi doresc din suflet ca Deac să îşi revină la forma dinainte, sunt sigur că şi el îşi doreşte. A avut o perioadă mai grea, să sperăm că poate să devină un jucător de bază. Fiecare are şansa lui, sunt 25 de jucători, trebuie să fie pregătiţi să intre şi să joace cât mai bine", a declarat Grigoraş la DigiSport.

6 puncte din 6!

Tehnicianul vrea cu orice preț victorii și în fața Botoșaniului și Timișoarei. "Totul este în regulă între noi, dar nu poate să fie foarte bine atâta timp cât nu ai rezultate. Ne dorim din tot sufletul să avem punctaj maxim până la final, ar trebui să ne impunem, dar nu se ştie niciodată. Un prim pas l-am făcut, urmează meciul cu Botoşani şi apoi să vedem ce scoatem la Timişoara", a afirmat Grig, care e de acord cu amânarea campionatului:


"Aş vrea să nu se mai joace meciurile rămase, marea problemă este cea a terenurilor de antrenament. A trebuit să scurtăm antrenamentele, este dificil. Sunt total de acord să se amâne meciurile".

Ultimele Stiri
abonare newsletter