Sport

De nota 10! Olimpia a încheiat anul cu zece victorii pe linie!

Olimpia Cluj a încheiat anul pe primul loc în SuperLigă și fără niciun eșec în campionat. Fetele lui Mirel Albon au măturat pe jos cu FC Brazi în ultima etapă a turului. Clujencele s-au impus cu 12-1, grație golurilor marcate de Lunca (5), Ciolacu (4), Iușan, Bâtea și Boandă, cu mențiunea că ultima a evoluat ca portar și a marcat, pentru 5-1, din penalty.

Sursa foto: uefa.com Sursa foto: uefa.com

Olimpia Cluj nu are adversar în România. Trupa pregătită de Mirel Albon defilează în campionat, unde a obținut zece victorii din tot atâtea posibile. Mai mult, „olimpicele” au un golaveraj năucitor după zece etape disputate: 74-4!

Campioana României nu și-a pierdut din strălucire odată cu plecarea vedetelor Cosmina Dușa și Raluca Sârghe. Formația clujeană reprezintă în continuare o principala amenințare pentru echipele din România. Au simțit-o pe propria piele jucătoarele de la FC Brazi. Ploieștencele au fost un adevărat „sac de box” pentru clujence. „Olimpicele” au înscris o căruță de goluri în poarta adversă, reușite care l-ar face invidios chiar și pe Lionel Messi.


Show marca Alexandra Lunca

Responsabilă cu show-ul a fost Alexandra Lunca, alias „Cici” (foto în roșu). Atacantul a bifat cinci goluri, reușitele sale fiind adevărate opere de artă. „A fost un an greu, cu multe meciuri. Mi-am dorit să devin golgheterul campionatului, dar m-am clasat pe locul secund. Sper să pun mâna pe trofeu anul viitor. Sunt convinsă că pot reuși”, a susținut Lunca. Jucătoarea Olimpiei și-a propus țeluri mari și în 2014. „Mi-aș dori foarte mult să mă calific cu naționala U19 la Campionatul European și să înscriu cât mai multe goluri la echipa de club și la naționala României de senioare. De asemenea, ar fi minunat să cucerim din nou eventul cu Olimpia”, a precizat „Cici”, care a dezvăluit secretul invincibilității Olimpiei. „Muncim foarte mult la antrenamente, tragem din greu pentru a obține performanță”, a conchis vârful campioanei.

Meciul cu Brazi a însemnat și revenirea la echipă a căpitanului echipei naționale de fotbal feminin a Camerunului: Christine Manie Patiance. Christine a jucat la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 și în Cupa Africii 2013 (Locul III).


Testează o nemțoaică

La campioana României se află în probe și o nemțoaică, studentă în anul I la Facultatea de Medicină din Cluj. În vârstă de 19 ani, Noemi evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și a jucat mai mulți ani în Germania. O decizie în privința fotbalistei va fi luată în decursul acestei săptămâni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter