Sport

Teja e modest: "Nu e meritul meu, băieții sunt cei care fac magie!"

Mihai Teja (foto dreapta) s-a declarat încântat de parcursul echipei sale din ultimele trei etape. Tehnicianul și-a felicitat jucătorii pentru victoriile obținute cu Viitorul, Corona și FC Brașov.

"Băieții sunt cei care fac magie, au arătat că pot mai mult, că a fost o pasă proastă în primele etape. Acum demonstrează că au valoare și pot mult mai mult decât credea lumea. Mă bucur pentru ei, au făcut un joc extraordinar, iar la antrenamente se dedică total. Eu n-am făcut mare lucru, am schimbat un pic atitudinea, nu puteam să fac prea multe în două săptămâni. Toată lumea credea că suntem condamnați la retrogradare și au vrut să schimbe impresia. Îi felicit că au reușit. Urmează două meciuri foarte grele, cu două echipe bune, dar vom merge la victorie. Încercăm să ne autodepășim pe acest final de an", a declarat Mihai Teja la Dolce Sport.

Și fotbaliștii Universității exultă după succesul cu "stegarii". Raul Ciupe crede că parcursul excelent al "șepcilor" i se datorează în mare parte lui Teja. "Domnul profesor a schimbat mentalitatea, a venit cu niște idei noi, am căpătat încredere. Aceste trei victorii ne dau motive să credem în obiectivul nostru. Astăzi n-am ieșit prea mult la joc, pentru că Brașovul are jucători extrem de experimentați. Am stat în apărare, ca să-i prindem pe contraatac", a susținut Ciupe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter