Sport

Grig are interzis la națională!

Petre Grigoraș ar putea fi una din variantele pentru înlocuirea lui Victor Pițurcă, dar șefii din Gruia nu se gândesc nici în ruptul capului să se despartă de tehnician.

Sursa foto: cfr1907.ro Sursa foto: cfr1907.ro

Grig are interzis la naționala României! Conducerea CFR-ului nici nu concepe să renunțe la serviciile tehnicianului, în cazul în care acesta ar fi ofertat de Federație pentru postul de selecționer. „Avem nevoie de Grigoraș la club. Echipa se află pe un trend ascendent, începe să joace și aici se vede mâna lui Grigoraș. Obiectivul nostru e să câștigăm toate meciurile până la iarnă și să terminăm pe podium dacă se poate. Sunt mai mulţi antrenori care ar putea fi numiţi la naţională dacă pleacă Piţurcă. Nu e numai Reghecampf selecţionerul potrivit... Mai pot să fie aduşi în discuţie Dan Petrescu, Olăroiu, ca să nu mai vorbim despre Mircea Lucescu sau Boloni. Mie îmi place şi Cosmin Contra, care ar face treabă bună şi la echipa naţională”, a subliniat Iuliu Mureșan. „Nu îl lăsăm pe Grigoraș la națională, avem noi nevoie de el”, a adăugat Ricardo Cadu.

Cu Grigoraș la timonă, feroviarii sunt neînvinși de cinci etape și intenționează să termine pe podium la finele turului de campionat. „Putem să câștigăm toate meciurile rămase de disputat până la iarnă, pentru că suntem mult mai buni acum”, a transmis Cadu. 


Parteneriat cu un restaurant italian

CFR a semnat astăzi un parteneriat cu un restaurant din Cluj, cu specific italian. La eveniment au participat jucătorii, staff-ul tehnic, dar și președintele Iuliu Mureșan. „Am semnat un parteneriat cu proprietarii localului, ne vom ajuta reciproc. Suntem o echipă de Champions League care a venit într-un loc de Champions League. Am fost de două ori aici, îmi place foarte mult, e elegant”, a afirmat Mureșan, care a fost responsabil cu întreținerea atmosferei. „Dacă mâncăm paste și bem vin roșu, câștigăm tot până la final”, a glumit oficialul, care a dezmințit însă plecarea lui Ciprian Deac la Hellas Verona: „E doar un zvon, nimeni nu a discutat cu noi. Deac nu are nicio ofertă de la Verona. S-a spus că și Batin a refuzat prelungirea contractului, dar nu e adevărat”.

„Ar fi frumos pentru orice jucător să se transfere în Serie A. Ar fi minunat pentru Ciprian să joace la Verona”, a completat Felice Piccolo, care le-a oferit celor doi proprietari ai localului un fanion cu sigla CFR, împreună cu autograful său. Cadu a fost și el darnic cu patronii italieni. Căpitanul CFR-ului le-a dăruit tricoul său, care va putea fi admirat pe pereții localului amplasat în centrul Clujului.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter