Sport

“U” Cluj, duel cu Baia Mare în semifinalele Cupei

Echipa de rugby a Universității Cluj se va duela pentru un loc în finala Cupei României cu deținătoarea trofeului, Știința Baia Mare. Partida va avea loc sâmbătă, la Gura Humorului, de la ora 11.00.

Rugbiștii Universității vor să-și ia revanșa în fața vicecampionilor de la Baia Mare pentru eliminarea de anul trecut din semifinalele Cupei României. Clujenii sunt optimiști că pot să producă surpriza în acest an și să se califice în ultimul act al competiției. “Din păcate, am avut ghinionul să nimerim cu cel mai puternic adversar posibil. Vom aborda partida cu mai mult optimism și curaj față de anul trecut, acum ne-am întărit mai mult, suntem mai buni. Ne-am fi dorit să picăm cu CSM, am fi avut mai multe șanse, dar nu abandonăm lupta cu Baia Mare. Ne vom juca șansa până la capăt. Totul depinde de atitudinea jucătorilor noștri, dacă ei vor trata meciul foarte serios, sigur vom pune mari probleme campioanei”, a declarat Lorin Cantor, managerul executiv al trupei clujene, pentru Monitorul de Cluj.

Cu infirmeria plină

În confruntarea decisivă cu Baia Mare, Universitatea nu se va putea baza însă pe mai mulți jucători. Pralea, Diaconu și Banu sunt accidentați, iar Murgoci e suspendat. De asemenea, Eduard Ciaparii a suferit astăzi o intervenție chirurgicală după ce a fost diagnosticat cu fractură de claviculă.


Steaua și CSM București se vor bate și ele pentru un loc în finala Cupei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter