Sport

Gino Iorgulescu şi-a depus candidatura la preşedinţia LPF

Fostul preşedinte al FC Naţional, Gino Iorgulescu, şi-a depus, luni, candidatura la preşedinţia Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), alegerile fiind programate la 14 noiembrie.

Gino Iorgulescu a încercat şi vineri să-şi depună candidatura, însă actualul şef al ligii, Dumitru Dragomir, a precizat că, potrivit statutului, termenul limită pentru depunerea candidaturilor a expirat. Dragomir a declarat că se puteau depune candidaturi pentru preşedinţia LPF cu 15 zile lucrătoare înaintea datei alegerilor, stabilită la 14 noiembrie, adică în 24 octombrie (joi).

Dumitru Dragomir şi-a anunţat oficial, miercurea trecută, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al Ligii Profesioniste de Fotbal, o nouă candidatură la preşedinţia LPF, alegerile fiind programate în cadrul Adunării Generale din 14 noiembrie.


Dragomir a fost reales la 16 noiembrie 2009 în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. El este preşedintele LPF din 1996, fiind reales în această funcţie în octombrie 2000, când l-a avut contracandidat pe Iorgulescu, şi în noiembrie 2005.

Ultimele Stiri
abonare newsletter