Sport

România s-a calificat la baraj!

Echipa națională a României s-a calificat la barajul pentru participarea la turneul final al Campionatului Mondial Brazilia 2014.

Reprezentativa României şi-a asigurat prezenţa la barajul de calificare pentru Cupa Mondială din 2014, după ce a încheiat pe locul doi în grupa D a preliminariilor din zona Europa. România a învins, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), selecţionata Estoniei, în ultimul meci din grupa D, iar Olanda a trecut de Turcia, scor 2-0.
Victoria în fața Estoniei a fost obținută datorită celor două goluri marcate de Ciprian Marica. Prima reușită a atacantului român a fost dintr-un penalty obținut în urma unui fault asupra lui Bogdan Stancu, în minutul 30, iar a doua a fost o lovitură de cap, din preajma careului mic, în urma unei centrări excelente a lui Mățel, de pe partea dreaptă de atac (minutul 81).
Echipa României a acumulat 19 puncte și a încheiat pe locul secund în grupa D, calificându-se la barajul pentru CM. Tragerea la sorți a meciurilor de baraj va avea loc luni, la Zurich. „Tricolorii“ vor întâlni una dintre echipele: Croația, Grecia, Ucraina sau Portugalia.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter