Sport

Prima ediție a Crosului Făget

Pădurea din Făget este foarte cunoscută amatorilor de alergare și de sport, acest loc fiind gazda a mai multor evenimente sportive.

Evenimentul se va împărți în două probe. Proba de cros va măsura 9 km, cu 300 m diferență de nivel și proba de semimaraton cu un traseu de 22 km, cu 500 m diferență de nivel. Crosul Făget se adresează tuturor tipurilor de  alergători. Sunt așteptați să participe atât începători cât și avansați, să se bucure în ritm alergator de aerul proaspăt și de peisajul pe care îl oferă pădurea Făget.

Start-ul se va da duminică, la ora 10, din față Restaurantului Roata. Cei care doresc să participe se pot înscrie online până miercuri, 16 octombrie. Organizatorii au pus la dispoziție 200 de kituri de participare, care se vor putea ridica sâmbătă, 19 octombrie 2013, între orele 10 – 14 de la secretariatul ce va fi amenajat în incinta Polus Center. Tot atunci se vor putea face înscrieri pe loc pentru cei care nu au reușit să se inscrie online.  Mai multe detalii despre desfășurarea evenimentului se pot găsi pe site-ul crosului: http://crosulfaget.runnersclub.ro/ și pe pagina de Facebook a Runners Club.

abonare newsletter