Sport

CFR-Oțelul, un meci între două echipe în suferință

CFR Cluj primește în această seară vizita formației Oțelul Galați, într-un meci din cadrul etapei a 10-a a Ligii 1.

Cele două foste campioane ce se întâlnesc în acestă seară în Gruia, CFR și Oțelul, se află pe locurile 13, respectiv 14, în clasamentul Ligii 1. Ambele au avut un start foarte slab în noul sezon și speră că vor reuși să mai îndrepte lucrurile printr-o victorie în Gruia.

Petre Grigoraș, antrenorul „feroviarilor“, a observat o creștere în jocul elevilor săi, în ciuda faptului că aceștia au fost învinși în deplasarea de la Ploiești. Tehnicianul CFR-ului speră că echipa sa va reuși să se impună în fața Oțelului, pentru a ieși din zona periculoasă a clasamentului. „Trebuie să obținem neapărat victoria, pentru că altfel trebuie să ne lăsăm cu toții. Singura variantă e victoria și chiar una concludentă, cu un joc bun, dacă se poate. Știu că au fost probleme și la ei, chiar destul de mari, dar vor veni motivați să câștige. Mă aștept la un meci foarte greu“, a spus Grigoraș, conform DigiSport.


Partida dintre CFR și Oțelul se va disputa în această seară, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“, de la ora 20.30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1. Robert Dumitru, din Brașov, va fi arbitrul de centru al acesti partide. Acesta va fi ajutat de Adrian Ghinguleac și Florin Ungureanu, ambii din București.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter