Sport

400 de persoane au participat în weekend la Maraton Gilău

În acest weekend a avut loc prima ediţie a Maraton Gilău. Evenimentul a fost găzduit de Castelul de la Gilău, de unde s-a dat startul competiţiei, start la care s-au aliniat 400 de participanţi, cu mic cu mare, deoarece au existat mai multe categorii de vârstă şi mai multe trasee, pe gustul, pregătirea şi vârsta fiecăruia.

Maraton Gilău Maraton Gilău

La final au fost premiaţi atât câştigătorii fiecărei categorii, cât şi câştigătorii sportivi legitimaţi la Federaţia Română de Ciclism.

Câştigătorul absolut al maratonului a fost maghiarul Marton Blazso,care a terminat cursa de 70 de km în 03:32:04, urmat de Madaras Attila
pe locul doi cu timpul de 03:45:35 şi Dobai Robert pe locul 3 cu 03:46:42. Câştigătorul Campionatelor Naţionale la categoria Elite a fost Kelemen Arpad, urmat de Elisei Miron şi Oprea Tudor pe locul 3. La categoria U23 podiumul a fost alcătuit din Sdraila Ionuţ Adrian pe
locul 1, Popovici Georgian pe 2 şi Oprea Lucian Marius pe locul 3.


Titlul de Campioană Naţională la categoria Feminin a fost obţinut de Piringer Beata. La Juniori Masculin licenţiaţi locul 1 a fost ocupat de Dima Emil urmat pe 2 de Andrei Barbu Nicola iar la Amatori Juniori, Crişan Dan Mircea a obţinut locul 1, urmat de Seliceanu Marcel şi de Damian Călin. La Junioare Feminin licenţiate locul 1 a fost obţinut de Gyurka Zsuzsu iar locul 2 de Lazăr Alexandra-Iuliana. Dezso Melinda s-a clasat pe locul 1 la Amatori Feminin 19-29 urmată de Dirlea Ioana Alexandra şi de Hilbert Suzanne.

Etichete: maraton
Ultimele Stiri
abonare newsletter