Sport

Rezultate modeste pentru judoka clujence la Rio de Janeiro

Sportivele românce prezente la Campionatul Mondial de Judo de la Rio de Janeiro nu au reușit să obțină vreo medalie.

Patru sportive de la CS Universitatea Cluj au participat în această săptămână la Campionatul Mondial de judo de la Rio de Janeiro din Brazilia. Din păcate, ele nu au reușit să îndeplinească obiectivul de a câștiga o medalie.

Luni, în prima zi a CM de la Rio de Janeiro, Monica Ungureanu a fost eliminată în turul doi al categoriei 48 de kilograme, iar Carmen Bogdan în turul trei al aceleiaşi categorii. Ambele sportive sunt legitimate la CS Universitatea.
Marţi, au luptat alte două românce, dar tot cu rezultate modeste. Andreea Chiţu s-a clasat pe locul cinci, la categoria 52 de kilograme, în timp ce Andreea Ionaş a pierdut în turul doi al aceleiaşi categorii.
Miercuri, Corina Căprioriu, vicecampioana olimpică de anul trecut de la Londra a fost învinsă chiar la debutul la Campionatul Mondial, în primul tur al grupei D, de sportiva Ivelina Ilieva (Bulgaria). Loredana Ohâi a fost și ea eliminată în turul trei de brazilianca Rafaela Silva, cea care a câștigat în cele din urmă medalia de aur la 57 kg. Atât Ohâi cât și Căprioriu sunt legitimate la CS Universitatea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter