Sport

Mulţescu: „Întâlnim o fiară rănită“

Gheorghe Mulţescu, antrenorul celor de la Dinamo, a declarat că în partida cu Universitatea Cluj, de vineri, va întâlni „o fiară rănită“, iar formaţia sa va trebui să se lupte şi cu propriile greşeli.

„Vine un meci care se înscrie în procesul de reconstrucţie, un meci pe care trebuie să-l câştigăm. Jucăm pe terenul nostru, în faţa suporterilor, care sper să fie la fel de înţelegători şi să vină să susţină acest proiect. Întâlnim un adversar incomod, o fiară rănită, cu problemele lor. Dar nu ne luptăm doar cu adversarul ci şi cu problemele noastre, cu propriile greşeli. Sper ca ăsta să fie primul meci în care să facem mai puţine greşeli, să materializăm ocaziile şi să câştigăm. Avem nevoie de puncte, suntem însă într-o perioadă în care ne căutăm. E clar că nu mi-e foarte comod, dar nu mă gândesc la situaţia mea contractuală“, a spus Mulţescu.
Antrenorul dinamovist a explicat şi situaţia veteranului echipei, Ionel Dănciulescu, despre care a spus că e posibil să fie titular în partida cu Universitatea Cluj: „E o variantă să joc cu Dănciulescu, să vedem. Aavut unele propuneri de la club şi eu i-am spus să joace în continuare să se antreneze, pentru că e un catalizator, să fie şi antrenor secund, şi când am nevoie de el să-l folosesc. Şi a fost mulţumit“.
Partida Dinamo - Universitatea CLuj, din cadrul etapei a șasea a Ligii 1, se va disputa vineri, de la ora 21.30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter