Sport

Lobonț nu vrea să revină în Liga 1

Portarul Bogdan Lobonţ a declarat că preferă să se retragă din activitate decât să se întoarcă la o echipă din Liga 1 la final de carieră.

Bogdan Lobont Bogdan Lobont

„Nu ştiu cât voi mai juca, deocamdată mă simt bine. Nu mă mai întorc în Liga 1, mai bine mă las decât să vin să joc în ţară. Am motivele mele şi le ţin pentru mine, nu vreau să le împărtăşesc cu nimeni“, a spus Lobonţ.
Portarul echipei AS Roma regretă situaţia în care a ajuns fosta sa echipă Rapid: „Normal că îmi pare rău de Rapid, am jucat acolo şi a fost o perioadă extraordinară. Îi pare rău de ceea ce se întâmplă cu Rapid. O echipă cu tradiţia Rapidului nu ar trebui să aibă locul pe care îl are acum. Suporterii Rapidului sunt primii care au făcut acest gest. Nu m-am gândit niciodată la Rapid fără George Copos şi Dinamo fără Nicolae Badea şi Cristi Borcea, e ciudat. Oricum, în ultimul timp s-au schimbat multe în fotbalul românesc“.
Lobonţ este convocat la naţională pentru partida amicală cu Slovacia, care va avea loc miercuri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Capitală.

Ultimele Stiri
abonare newsletter