Sport

Grigoraș, anunțat oficial la CFR Cluj

Petre Grigoraș este începând de astăzi noul antrenor al formației CFR Cluj. Tehnicianul are ca obiectiv câștigarea campionatului.

Petre Grigoraș a fost prezent la antrenamentul de luni dimineață al „feroviarilor“, dar doar a asistat alături de președintele Iuliu Mureșan, ședința de pregătire fiind condusă de secunzii Marian Dinu şi Alin Minteuan.

Noul tehnician al CFR-ului a declarat că nu se aștepta să își găsească așa de repede echipă, după despărțirea de Oțelul Galați. „A fost o decizie surprinzătoare. Nu mă aşteptam să revin atât de repede în circuit. CFR Cluj este o echipa cu pretenţii, istoria te obligă să speri la câştigarea de trofee. E cea mai mare provocare din cariera mea, ţinând cont de istoria recentă a clubului“, a spus Grigoraş. Noul antrenor al echipei din Gruia a pregătit până în prezent doar echipe modeste, precum Oțelul, Pandurii, Poli Iași sau Farul Constanța, la care nu a avut ca obictiv câștigarea unor trofee.


Grigoraș a spus că este norocos că debutează împotriva formaţiei Steaua, deoarece meciurile cu echipele mari sunt cel mai uşor de pregătit. „Sunt un norocos. Debutez contra Stelei. E un meci facil, fiindcă cele mai uşoare partide sunt cele cu echipe mari. CFR are un nume, nu mergem la Bucureşti ca victime sigure“, a declarat noul antrenor din Gruia.

Ca jucător, Petre Grigoraș a activat un an la Universitaea Cluj, în sezonul 1995-96, când a jucat 25 de partide și a marcat 5 goluri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter