Sport

Dragomir: „Ne-am făcut de râs cu barajul ăsta!“

Dumitru Dragomir, președintele LPF, a declarat că membrii Comitetului Executiv al FRF au greşit atunci când au votat propunerea lui Dumitru Costin privind disputarea meciului de baraj dintre Rapid şi Concordia Chiajna.

„Propunerea a venit de la sindicate, nu a venit de la mine. Altădată să ţină cont de propunerile Ligii. Altădată, la propunerile ligii alegeţi una dintre propunerile ligii, ce depinde de ligă, nu puneţi de la fotbal feminin sau sindicate să aleagă ce e mai bine de LPF, atunci nu e în regulă. În ţara asta, sindicatele conduc, vorba domnului Băsescu. De aici a ieşit o bulibăşeală. Noi am propus două variante. Ori să rămână Rapidul direct ori să rămână articolul 20 din regulament, pe care federaţia îl scosese şi de aici bulibăşeala cu barajul cu care ne-am făcut de râs“, a spus Dragomir, la finalul Comitetului de Urgenţă al FRF.
El a menţionat că FC Rapid nu are niciun motiv pentru care să dea LPF şi FRF în judecată pentru retrogradarea în Liga a 2-a. „De ce să dea Rapid în judecată federaţia şi liga? Liga a ajutat Rapidul, nu i-a dezavantajat“, a completat Dragomir.
TAS a anunţat, vineri, că a obligat FRF să înregistreze Concordia Chiajna în campionatul Ligii 1 pentru sezonul 2013/2014, în locul FC Rapid. Instanţa de la Lausanne a anulat astfel decizia luată de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal în 6 iulie 2013, cu privire la meciul de baraj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter