Sport

Kapetanos, în atenția Stelei

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul formației Steaua, a declarat că în momentul în care atacantul formaţiei CFR Cluj, Pantelis Kapetanos, se va despărţi de gruparea ardeleană, oficialii campioanei României îl vor contacta pentru un transfer.

Pantelis Kapetanos a fost anunţat de conducerea clubului CFR Cluj că se poate transfera la orice echipă. Acest fapt vine în urma relației tensionate pe care atacantul grec o are cu Mircea Rednic, noul antrenor al echipei din Gruia. Elenul a mai evoluat la Steaua în perioada 2008-2011, când a marcat 33 de goluri în 87 de apariții. În tricoul CFR-ului, Kapetanos a marcat 22 de goluri în 62 de meciuri.
„Din informaţiile pe care le am, Kapteanos nu s-a despărţit de CFR, dar când vom fi siguri, oamenii din club se vor ocupa de asta. E un jucător pe care noi o să-l contactăm când va deveni liber de contract“, a spus Reghecampf. Antrenorul Stelei a mai precizat că nu se pune problema unui schimb de jucători între formația din Ghencea și CFR Cluj, după ce presa a vehiculat că Mihai Costea ar putea fi cedat în Gruia în locul lui Kapetanos. „Mihai Costea e jucătorul Stelei şi se antrenează cu un preparator fizic. Îmi pare rău de acea reacţie, pentru că mi-am dorit foarte mult să rămână în lot. Nu va exista un schimb Mihai Costea – Kapetanos“, a completat Reghecampf.

Ultimele Stiri
abonare newsletter