Sport

Deplasare grea pentru CFR

CFR Cluj va juca în această seară în deplasare cu FC Vaslui, una dintre rivalele "feroviarilor" din ultimii ani. Elevii lui Mircea Rednic speră să obțină în Moldova prima victorie din acest sezon.

Deși la CFR s-a schimbat antrenorul și o bună parte din echipă, în pauza competițională, rezultatele întârzie să apară. "Feroviarii" au obținut doar două puncte în primele două etape, deși au jucat împotriva unor nou-promovate, FC Botoșani și ACS Poli Timișoara. Mircea Rednic, tehnicianul din Gruia, a declarat că speră într-o victorie în meciul de la Vaslui și că va aborda partida cu o tactică de contra-atac.

"Simt o dorinţă ca CFR să facă puncte, să câştige. Demult nu am mai văzut o reacţie ca a publicului din Gruia când eram conduşi în meciul cu Poli Timişoara. Fanii mi-au cerut şi mie şi jucătorilor să nu pierdem în aceste etape, dar am întâlnit echipe nou-promovate, extrem de motivate. Acum ne dorim prima victorie. Nu vom mai ieşi cu un pressing foarte avansat, îi vom lăsa şi pe alţii să ne atace", a spus Rednic.


"Puriul" a mai declarat că "feroviarii" vor mai transfera un fundaș, acest lucru urmând să se materializeze în viitorul foarte apropiat. "Vrem să aducem un fundaş mai bun decât ce avem noi în acest moment, sper să vină săptămâna aceasta", a spus antrenorul CFR-ului.

FC Vaslui a făcut cu un punct mai mult decat CFR în primele două etape. Moldovenii au câștigat meciul de acasă cu Rapid, 2-1, și au cedat în deplasare la Dinamo, 0-2. În urma acestui rezultat, antrenorul Ilie Stan a fost demis, fiind înlocuit de Costel Botez, cel care se ocupa înainte de echipa de juniori a clubului.


Partida dintre FC Vaslui și CFR Cluj se va disputa în această seară, de la ora 21.30 și va  fi transmisă în direct de DigiSport 1. Arbitrul îintâlnirii este Sebastian Colțescu din Craiova, care va fi ajutat la cele două margini de Octavian Șovre din Oradea și Vasile Marinescu din București. În sezonul trecut, clujenii s-au impus cu 3-0 în Gruia și au remizat alb la Vaslui.

Ultimele Stiri
abonare newsletter