Sport

Aproximativ 1500 de fani sunt prezenţi la Stadionul Giuleşti pentru a susţine Rapidul

Aproximativ 1.500 de suporteri sunt prezenţi, vineri, la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, unde cântă şi susţin echipa Rapid, retrogradată în Liga a II-a de o decizie a TAS, în prezenţa a 18 jucători rapidişti, a stafului tehnic şi a acţionarului Nicolae Cristescu.

Jucătorii s-au dus la peluză şi i-au salutat pe fani, aceştia scandându-le numele şi împotriva conducerii FRF şi LPF, informează Mediafax.ro.

Fanii au afişat mai multe bannere pe care scria: "Chiar de inima ne doare, rapidişti în continuare", "Ne-aţi plimbat din A în B, să vă faceţi poftele", "Din orice ligă, m... lui Mitică", "Mereu ne-aţi lovit, inimile noastre rămân lângă Rapid", "Dinu, George şi Răzvan... vă dorim: uşă-n tavan".


Un suporter rapidist a intrat în sala de sub Tribuna I unde Nicolae Cristescu susţinea conferinţa de presă şi a proferat injurii la adresa reprezentanţilor mass-media. El i-a acuzat pe jurnalişti că nu acordă atenţia cuvenită clubului Rapid şi se preocupă mai multe de gruparea Steaua. Fanul le-a transmis jurnaliştilor să plece în Ghencea. Incidentul a fost aplanat de preşedintele Grigore Sichitiu, care l-a îndemnat pe suporter să părăsească sala de conferinţe.

TAS a anunţat, vineri, că a obligat Federaţia Română de Fotbal să înregistreze CS Concordia Chiajna în campionatul Ligii I din România pentru sezonul 2013/2014, în locul SC FC Rapid SA. Instanţa de la Lausanne a anulat astfel decizia luată de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal în 6 iulie 2013, cu privire la meciul de baraj dintre CS Concordia Chiajna şi SC FC Rapid SA.

Ultimele Stiri
abonare newsletter