Sport

HC Zalău, victorioasă în partidele de verificare cu NKSE Elöre Bekescsaba

Echipa feminină de handbal HC Zalău a câştigat ambele partide de verificare disputate pe teren propriu, miercuri şi joi, cu formaţia maghiară NKSE Elöre Bekescsaba, aceste fiind şi primele partide disputate în perioda de pregătire a viitorului sezon handbalistic.

Formaţia antrenată de Gheorghe Tadici s-a impus miercuri cu 30-28 (15-12), pentru va joi să câştige din nou, tot la diferenţă de două goluri, 31-29 (14-11).

„Ne interesează mai mult să rezolvăm problemele de creştere din punct de vedere al jocului. E şi motivul pentru care le-am folosit, începând cu portarii şi continuând cu majoritatea jucătoarelor, pe fiecare câte 20 de minute. 14 din cele 18 handbaliste au jucat câte 20 de minute. Sunt mulţumit, având în vedere că sunt primele jocuri şi având în vedere faptul că Bekescsaba este un adversar bun, cu jucătoare foarte bune, în special cele care le au în primele şapte. Victoriile fac bine, dau încredere, dar sunt mai puţin importante. Pentru mine important e faptul că în aceste două jocuri Georgiana Ciuciulete, după un an şi ceva de pauză, a revenit foarte bine şi în jocul de ieri şi în jocul de astăzi a avut o prestaţie foarte bună. Au fost jocuri cu plusuri şi cu minusuri. Forma sportivă e undeva pe la 60%. Spre sfârşitul lunii sper să jucăm mai bine şi să se contureze un lot de 12-14, dacă s-ar putea chiar 16 jucătoare cu care să abordăm campionatul”, a precizat Gheroghe Tadici, la finalul meciului de joi.


Principalele marcatoare ale HC Zalău au fost, în prima partidă, Georgiana Ciuciulete - şase goluri şi Crina Pintea - cinci goluri, iar în cea de-a doua Marina Cicic - şapte goluri şi Maria Bardac - şase goluri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter