Sport

Ganea: „Nu am ce să reproșez jucătorilor. Problema a fost arbitrul“

Ionel Ganea, antrenorul Universității Cluj, a declarat după înfrângerea de la Galați că elevii săi au jucat bine, dar arbitrul Marius Avram a stricat meciul

Universitatea Cluj a condus cu 1-0 la pauză în meciul din deplasare cu Oțelul Galați. Clujenii au fost egalați la mijlocul reprizei secunde. Gălățenii au lovit decisiv în minutul când  Marquinhos a transformat un penalty acordat de centralul Marius Avram pentru un fault al lui Dolha la Astafei.
„Eu cred că am avut un început foarte bun de meci, ne puteam majora diferența. Nu am ce să le reproșez jucătorilor. Problema a fost arbitrul Avram – au fost foarte multe greșeli și acest arbitru nu mai are ce căuta în arbitraj. Respectul ar trebui să fie reciproc, noi îi respectăm pe ei, dar și ei să ne respecte munca. Mi-am propus să nu comentez arbitrajul, dar acest nesimțit de arbitru nu mai are ce să caute în această meserie. Clubul nostru ar trebui să ia o măsură împotriva lui Avram, pentru că nu ne-a lăsat să ieșim din jumătatea noastră, din 30 de metri“, a spus Ganea.
Tehnicianul „șepcilor roșii“ a mai declarat că are un lot destul de bun, dar nu prea numeros. „Avem un lot destul de bun, destul de valoros, dar nu prea numeros. Însă asta nu este o problemă pentru mine“, a menționat antrenorul Universitții.

Ultimele Stiri
abonare newsletter