Sport

Mureșan: „Sunt nemulțumit de joc“

Iuliu Mureșan, președintele de la CFR Cluj, a declarat că este nemulțumit de prestația „feroviarilor“ din meciul cu FC Botoșani.

CFR a debutat în noul sezon al Ligii 1 cu un egal în deplasare, 0-0 la FC Botoșani. „Feroviarii“ nu au reușit să se impună în fața unei nou-promovate, deși au jucat peste 80 de minute cu un om în plus pe teren, întrucât C. Dinu a fost eliminat în minutul 9!
Iuliu Mureșan, președintele CFR-ului, a declarat este nemulțumit de joc și că echipa trebuie să devină mai omogenă. „Sunt nemulțumit, nu atât de rezultat, cât de joc. Trebuia să se vadă mai clar diferența între noi și ei. Rămânând echipa din Botoșani în 10 oameni din minutul 9, în loc să jucăm mai bine, pe noi parcă ne-a anesteziat eliminarea lor. Cred că jucătorii au spus că vor câștiga oricum și nu au fost foarte determinați. E cam puțin pentru ce ne propunem, dar sper să fie doar imperfecțiunile inerente începutului. Trebuie să ne pregătim mai bine, să se îmbunătățească relațiile de joc. La Steaua sau la alte echipe de unde nu au plecat mulți jucători și unde nici nu au prea venit este avantajul că relațiile de joc sunt deja formate. Omogenitatea e foarte importantă și noi nu o avem“, a spus oficialul din Gruia, conform DigiSport.

abonare newsletter