Sport

CFR începe campionatul la Botoşani

CFR Cluj va juca duminică primul meci oficial din sezonul 2013-14 al Ligii 1, în deplasare cu FC Botoşani.

Mircea Rednic, antrenorul “feroviarilor” a anunţat că echipa sa are obiectivul de a câştiga primele patru meciuri, pentru a aborda cu punctaj maxim întâlnirea cu Steaua, din etapa a 5-a.
“Fiecare partidă e importantă și cere implicare maximă. În principiu, programul în startul campionatului ne avantajează și ne dorim 12 puncte până la meciul din etapa a cincea, cu Steaua”, a spus Rednic.
Tehnicianul de la CFR a mai declarat că nu i-a fost uşor să facă o echipă, întrucât în această vară au venit şi au plecat mulţi jucători. Rednic a precizat că toţi fotbaliştii din lotul actual vor avea şansa să evolueze, deoarece campionatul este lung. “Vreau ca jucătorii să știe că pentru mine toți sunt titulari și că depinde numai de ei, de atitudinea lor de la antrenamente. Vreau să fie profesioniști, să-mi accepte alegerile, pentru că până la urmă responsabilitatea rezultatelor e a mea. Campionatul e lung, fiecare va avea prilejul să arate ce poate”, a mai precizat noul antrenor al CFR-ului.
Meciul dintre FC Botoşani şi CFR Cluj se va disputa duminică, de la ora 17 şi va fi transmis în direct de DigiSport 1. Întâlnirea va fi arbitrată de o brigadă bucureşteană, condusă de centralul Marius Avram, care va fi ajutat de tuşierii Mircea Orbuleţ şi Bogdan Gheorghe.  

abonare newsletter