Sport

Concus de orientare sportivă în pădurile din jurul Clujului

Timp de patru zile, în perioada 18-21 iulie, se va desfășura concursul de orientare sportiva Transilvania Open - Cupa Compass - Cupa României, în pădurile din jurul Clujului.

Federația Română de Orientare, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Cluj, Asociația Județeană de Orientare Cluj, CS Compass Cluj și CS TranSilva Cluj organizează în perioada 18-21 iulie Transilvania Open.

La această competiție vor participa peste 250 de sportivi, de la 42 de cluburi din 10 țări: România, Marea Britanie, Austria, Belgia, Bulgaria, Norvegia, Noua Zeelanda, Slovacia, Ungaria și Ucraina.


În prima zi, joi, 18 iulie, se va da startul la etapa a 3-a Campionatului Național de Parc-Oraș, aceasta fiind prima probă de sprint din cadrul Transylvania Open (harta Mănăștur Vest).

Vineri, 19 iulie, ora 11.00, se va da startul în proba de distanță medie, pe harta Straja, la 25 km de Cluj. De la ora 14, va avea loc festivitatea de premiere pentru laureații zilei a doua.


Sâmbătă, 20 iulie, de la ora 10.30, concurenții vor evolua în Sălicea, conform hărții Gârbău Sud, pe proba de distanță medie, la 16 km de Cluj.

Duminică, 20 iulie, de la ora 10.30, se va da startul în ultima zi de concurs, concurenții urmând să evolueze tot în zona Cluj – Sălicea, pe harta Gârbău Sud. De la ora 13 va avea loc festivitatea de premiere.


Organizatorii anunță că sportivii participă la această competiție pe propria răspundere. Pentru mai multe detalii și informații, cei interesați pot accesa site-urile www.orienteering.ro,  www.compass-cluj.ro şi www.orientare.info.ro.

 

abonare newsletter