Sport

C.V. Tudor: “Steaua este un brand, vreau să am autoritatea să reprezint clubul”

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/19/steaua bucuresiti.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a declarat miercuri că îşi doreşte o funcţie la FC Steaua Bucureşti pentru a salva excluderea acesteia din Champions League, motiv pentru care va merge la preşedintele Traian Băsescu să ceară graţierea lui Gigi Becali, actualul patron al echipei de fotbal, potrivit Agerpres.ro. <br />

"Eu sunt în Comisia de politică externă a Parlamentului European şi l-am băgat şi pe Gigi acolo şi Steaua este un brand. Mă aştept să fiu preşedinte onorific sau ceva de genul, să am autoritatea să reprezint Steaua. Va fi o dramă mare, românii nu mai au nicio bucurie", a spus Vadim Tudor, la sediul Tribunalului Bucureşti. 

El a afirmat că doreşte să meargă la preşedintele Traian Băsescu şi să-i ceară graţierea lui George Becali. 

"Este o mare mâhnire că i-au respins cererea (lui George Becali de întrerupere a executării pedepsei - n.r.). O să iau legătura cu Dorel Onaca şi cu oamenii din jurul lui Băsescu şi să vedem ce putem face şi să mă uit în ochii lui să-i spun: 'mâine-poimâine termini mandatul, nu-ţi mânca omenia, lasă loc de bună ziua, pentru că vei fi tratat cel puţin la fel cum i-ai tratat pe alţii'", a declarat Vadim Tudor.

abonare newsletter