Sport

Cârstea și Tecău, capi de serie la Wimbledon!

<p><strong>Sorana Cârstea a fost desemnată cap de serie numărul 22 în proba de simplu feminin a turneului de la Wimbledon, iar Horia Tecău ocupă poziția a 7-a la proba de dublu. </strong>


În fruntea listei capilor de serie, stabilită în conformitate cu ierarhia WTA, se află americanca Serena Williams, urmată de Victoria Azarenka (Belarus), Maria Şarapova (Rusia), Agnieszka Radwanska (Polonia) şi Sara Errani (Italia).
La dublu masculin, românul Horia Tecău şi partenerul său, Maxi Mirnîi din Belarus, ocupă poziţia a 7-a între capii de serie, principalii favoriţi fiind gemenii americani Mike şi Bob Bryan.
În proba de simplu a competiţiei pe iarba de la All England Club, ajunsă la cea de-a 127-a ediţie, sârbul Novak Djokovic este cotat cu prima şansă la victorie, urmat de britanicul Andy Murray, elveţianul Roger Federer, spaniolii David Ferrer şi Rafael Nadal etc.

Turneul de la Wimbledon va beneficia în acest an de premii totale în valoare de 22.560.000 lire sterline (aproximativ 26,5 milioane euro). Aceste cuprinde 5 probe: simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin și dublu mixt.

Ultimele Stiri
abonare newsletter