Sport

Transilvania Rally, în weekend la Cluj!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/18/transilvania rally.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />În weekendul următor va avea loc la Cluj și în împrejurimi Autoworld Transilvania Rally, cea de a patra etapă a Campionatului Național de Raliuri. Competiţia sportivă se va disputa pe distanța a 449.65 km, dintre care 138.8 km de probe speciale.

Startul festiv al Transilvania Rally 2013 se va da în Piața Unirii, joi seara (20 iunie) de la ora 20, când fanii vor putea interacționa cu piloții favoriți. Raliul propriu-zis va începe însă vineri seara, de la ora 18.45 în parcarea Polus Center.


Startul zile a doua (sâmbătă), se va da de la ora 9.31, tot din parcarea de la Polus. Organizatorii le oferă în acest an spectatorilor ocazia de a urmări pe viu proba specială Făget, care se va disputa vineri seara.

„Așteptăm cât mai mulți spectatori aproape de noi, mai ales la probele speciale. Ne dorim ca acest raliu să devină unul internațional, iar pentru acest lucru avem nevoie prezența spectatorilor, în număr cât mai mare“, a declarat Bogdan Marișca, pilot la Napoca Rally Academy și co-organizator al evenimentului.


Concurență mare în 2013

Transilvania Rally este un raliu mixt, concurenții având de parcurs atât bucăți pe asfalt, cât și pe macadam. Ediția din acest an are toate premisele să fie una spectaculoasă, întrucât nu este un favorit cert, existând mai mulți piloți cu pretenții la podium, cei mai importanți fiind Francois Delecour (liderul clasamentului general), Gergo Szabo, Vali Porcișteanu, Marco Tempestini, Edwin Keleti sau David Botka.

La Transilvania Rally 2013 erau înscriși până marți 56 de concurenți, existând șansele ca numărul acestora să crească ușor până la startul competiției.

Ultimele Stiri
abonare newsletter