Sport

„U“ Mobitelco a transferat un pivot muntenegrean

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/18/u mobi nou.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />„U“ Mobitelco l-a legitimat pe muntenegreanul Boris  Lalovic, care în sezonul trecut a evoluat la Zrinjski Mostar (Bosnia).</strong></p>


Noul pivot al formației clujene a ocupat în sezonul trecut locul 3 atât în clasamentul punctelor, cât și în cel al recuperărilor în campionatul bosniac, având următoarele cifre:  22 de meciuri (medie de joc 35 de minute), 20.5 puncte și 8.3 recuperări. A mai trecut de-a lungul carierei pe la formațiile Primorje, Ulcinj (Muntenegru), Etha (Cipru), HEO, Zrinjski Mostar (Bosnia-Herțegovina) și la Vrsac (Serbia). Lalovic este născut în 1981 și are 2.09 m.
Mircea Cristescu, președintele „U“ Mobitelco BT, a declarat că speră ca Lalovic să aibă în campionatul României cifre precum a avut în ultimul sezon în Bosnia. „Am ajuns la o înțelegere cu Boris Lalovic, un pivot de 2.09. Sper să joace la noi la fel de bine cum a făcut-o în ultimele două sezoane la Vrsac și Zrinjski Mostar, clasându-se pe locul trei atât la recuperări, cât și la puncte“.

 

abonare newsletter