Sport

FOTO: Cele mai bune imagini de la evenimentele sportive ale lunii mai 2013

<p><strong>Mediafax.ro a realizat o galerie foto cu cele mai reuşite fotografii de la evenimentele sportive din din luna mai 2013. Printre competiţiile surprinse în imagini se numără concursul de Formula 1 de la Monaco, Bayern Munchen câştigand Champions League, Chelsea Londra impunându-se în finala Europa League, Open-ul în tenis, din capitala Italiei sau celebrul Roland Garros.</strong></p>

 

Mai multe tinere fac plajă în timp ce pilotul brazilian al echipei Ferrari, Felipe Massa participă la cea de-a treia sesiune de antrenamente, pe circuitul din Monaco, înaintea Marelui Premiu de Formula 1, sâmbătă, 25 mai 2013. (Alexander Klein / AFP)


 

Atacantul paraguaian al echipei Benfica Lisabona, Oscar Cardozo (S) luptă pentru balon cu fundaşul echipei Chelsea, Gary Cahill, în timpul meciului din finala UEFA Europa League, disputată pe stadionul Amsterdam ArenA, miercuri, 15 mai 2013. (Patrik Stollarz / AFP)


 

 Jucătorul polonez de tenis Jerzy Janowicz îşi smulge tricoul, celebrând victoria împotriva jucătorului francez Jo-Wilfried Tsonga, la sfârşitul meciului din cadrul ATP Open de la Roma, miercuri, 15 mai 2013. (Tiziana Fabi / AFP)


 

Cassius Duran din Brazilia participă la concursul de sărituri de pe platformă de la 10 m, la Fort Lauderdale Aquatic Center, în Fort Lauderdale, Florida, joi, 9 mai 2013. (Al Bello / Getty Images / Guliver)


 

Un concurent participă la cea de a cincea ediţie a Enduro Panorama, în Hunedoara, duminică, 12 mai 2013. (Remus Suciu / Mediafax Foto)



Un bărbat participă în proba destinată persoanelor cu dizabilităţi, la cea de-a doua ediţie a Petrom Bucharest International Half Marathon, în Bucureşti, duminică, 18 mai 2013. (Victor Ciupuliga / Mediafax Foto)

 

Fundaşul echipei Bayern Munchen, Jerome Boateng (D) toarnă bere peste coechipierul său, mijlocaşul francez Franck Ribery, în timp ce sărbătoresc câştigarea campionatului din Bundesliga, în Munchen, sâmbătă 11 mai 2013. (Christof Stache / AFP)

O minge oficială a turneului de tenis Roland Garros de la Paris sare pe suprafaţa de joc acoperită cu apă, în timpul unei ploi torenţiale, joi, 30 mai 2013. (Thomas Coex / AFP)

abonare newsletter