Sport

Ce planuri are Nicolae Cristescu pentru Rapid?

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/11/cristescu1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Omul de afaceri Nicolae Cristescu doreşte să salveze istoria Rapidului şi să “crească” jucători sută la sută rapidişti, în baza sportivă pe care o deţine în apropierea Bucuteştiului, potrivit Mediafax.ro. </strong></p>

Întrebat ce planuri are cu Rapidul, în cazul în care negoierea cu George Copos va fi un succes, omul de afaceri Nicolae Cristescu a menţionat că are un proiect extraordinar pentru club: "Noi vrem să salvăm istoria Rapidului, suntem rapidişti adevăraţi, chiar avem un proiect extraordinar pentru viitorul acesui club, avem şi o bază sportivă în proprietatea noastră, în apropierea Bucureştiului, unde intenţionăn să creştem jucători sută la sută rapidişti".


Întrebat dacă va prelua şi baza Pro Rapid, Cristescu a răspuns: "Avocaţii noştri au găsit toate actele necesare ca să ştim concret despre ce este vorba. Am înţeles că baza Pro Rapid nu mai e a lui şi a fost luată. Pentru Stadionul Giuleşti am înţeles că s-a reziliat contractul de închiriere cu CS Rapid. Deci, practic ce ne vinde? Ne vinde un brand Rapid la care noi ţinem, într-adevăr".

George Copos negociază vânzarea clubului Rapid către omul de afaceri Nicolae Cristescu şi asociaţii acestuia. Copos a mai încercat în trei rânduri să vândă gruparea giuleşteană, în 2008, 2009 şi 2013, dar negocierile cu oamenii de afaceri Fathi Taher, Lutz Stache şi Gruia Stoica au eşuat.

abonare newsletter