Sport

“George Copos e cel mai PERVERS negociator”. Vezi cine a făcut declaraţia!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/11/george-copos.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Omul de afaceri Nicolae Cristescu, care tratează cu George Copos preluarea clubului Rapid, a declarat, marţi după-amiază, că acţionarul majoritar al grupării giuleştene este "cel mai pervers negociator", potrivit Mediafax.ro.<br /> </strong></p>

Întrebat dacă George Copos este cel mai dur negociator cu care a tratat, Cristescu a răspuns: "Nu este cel mai dur. Spun ceva acum care nici mie nu-mi place. E cel mai pervers negociator. Deci nu cel mai dur, că duritatea nu m-a speriat niciodată. Poate să fie cât de dur, dar să fie corect, cinstit şi transparent".

Nicolae Cristescu a sosit, marţi, la Crowne Plaza, pentru negocieri şi îl acuză pe George Copos că a întregistrat la OSIM numele unei formaţii pe care voia să o înfiinţeze şi o înscrie în Liga a II-a: "FC Rapid 1923 a fost ideea noastră. Acum zece zile ne-am întâlnit la un restaurant şi cu suporterii şi acolo am hotărât să dăm denumirea noului Rapid: FC Rapid 1923. La întâlnirea de vineri (n.r. - cu George Copos), i-am spus că dacă nu ne înţelegem şi nu putem să preluăm această echipă, atunci suntem dispuşi să venim cu altă echipă, care să se numească Rapid 1923 şi pentru care să cumpărăm un loc în Liga a II-a. Bineînţeles că lui nu i-a convenit şi azi am înţeles că deja a înregistrat Rapid 1923 şi alt nume la OSIM. Ideea cu Rapid 1923 nu e a mea, ci a tututror suporterilor. Nu cred că a înregistrat numele pentru ca apoi să ni-l vândă nouă, ci pentru ca noi să nu putem înscrie altă echipă cu această denumire. Chiar nu-mi vine să cred".


Cristescu a subliniat că probabil negocierile de astăzi sunt ultimele şi speră să nu apară "probleme ascunse". "Probabil sunt ultimele negocieri şi dacă ne înţelegem aşa cum am stabilit la întâlnirea de vineri, probabil o să semnăm. Dacă vine cu alte probleme de care nu ştiam până acum, probleme ascunse - şi chiar am aflat o serie de chestii care nu ne convin - atunci probabil că nu o să semnăm. Să vedem dacă el acceptă să-şi preia toate datoriile care sunt practic ale lui. Sunt două credite pe care efectiv vrea să ni le bage pe gât, să ne forţeze să le acceptăm, să punem noi ipotecă pe construcţiile şi proprietăţile noastre, dar aşa ceva n-o să accepte nimeni. În plus este un cash colateral de 1,2 milioane de euro pe care vrea să-l punem tot noi, deci aşa ceva nu o să acceptăm niciodată", a adăugat Cristescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter