Sport

Juniorii de la „U“ Mobitelco au câștigat 5 medalii!

<p><strong>Dacă echipa de seniori a clubului clujean a avut un sezon mai puțin reușit, juniorii de la „U“ Mobitelco au câștigat campionatul la trei categorii de vârstă.</strong>


Echipa „mare“ a „U“ Mobitelco a avut un sezon mai puțin reușit, fiind eliminată în sferturile de finală ale campionatului (1-3 la general cu CSM Oradea). Juniorii clubului clujean au avut însă un sezon extraordinare. Echipele de U-15, U-16 și U-17 au câștigat campionatul, echipa U-13 a pierdut finala, echipa de U-18 a terminat pe locul 3, iar cea de U-14 pe locul 4.

„ Ne bucurăm că reușim să fim în top la turneele finale în fiecare an. Suntem primul club din România care a început să dezvolte baschetul de la nivel de grădiniță până la seniori. Au început să apară și alte cluburi care își doresc acest lucru. Am dovedit de-a lungul timpului că avem antrenri de cea mai mai bună calitate“,a declarat Mircea Cristescu, președintele de la „U“ Mobitelco.
„A fost un sezon oarte lung, care a început în toamnă și s-a încheiat abia acum câteva zile. A fost obositor, pentru că am avut jucători care au evoluat și la U-15, U-16 și U-17. Din fericire am reușit să câștigăm  trei titluri. Nu am fi putut obține această performanță fără ajutorul colegilor și a conducerii. Am îmbunătățit performanțele de anul trecut și sperăm să reușim și în sezonul viitor să ținem ștacheta sus“, a spus antrenorul Horia Pascu.  

Echipele de juniori de la „U“ Mobitelco sunt pregătite de antrenorii Horia Pascu, Răzvan Cenean, Mioara Iurian și George Oșan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter