Sport

Horaţiu Paşca, noul antrenor de la “U” Jolidon

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/12/horatiu pasca.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Horatiu Pasca este de azi, oficial, noul antrenor al handbalistelor de la "U" Jolidon, înlocuindu-l pe Gheorghe Covaciu.</strong></p>

Horaţiu Paşca a semnat o înţelegere pe trei ani şi vine de la LPS Bistriţa, cu care a câştigat medalia de argint la junioare I în sezonul 2012-2013. A mai antrenat la Centrul Naţional de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea.

 


"Pozitia de antrenor al U Jolidon mă onorează şi mă obligă în acelaşi timp. Ştiu că oraşul Cluj este obişnuit cu marea performanţă, vin după domnul Covaciu, care timp de opt ani a obţinut performanţe extraordinare aducând cinci medalii şi o finală de cupă europeană. Sper ca în scurt timp să reuşim să creeăm o echipă echilibrată în care experienţa unor jucătoare de certă valoare să fie îmbinată perfect cu dorinţa de afirmare şi calităţile extraordinare a jucătoarelor tinere. Consider că brandul "U" este unul dintre cele mai importante, dacă nu cel mai important brand sportiv din ţară, totuşi să nu uităm şi Jolidonul, care susţine această echipă de mai bine de 10 ani. Sper ca încrederea ce mi-a fost acordată să fie concretizată şi prin rezultate şi performanţe pe măsura numelui "U" Jolidon. Îmi doresc o relaţie deschisă cu suporterii, pentru că din punctul meu de vedere, jucătorii şi antrenorii vin şi pleacă, însă identitatea unui club se păstrează datorită suporterilor. Mi-a fost rar dat să văd la meciurile din Champions League un asemenea public minunat ca la Cluj", a punctat noul antrenor al echipei "U" Jolidon, Horaţiu Paşca.

Fetele de la "U" Jolidon se vor reuni pe 1 iulie, când este stabilită vizita medical. “Studentele” se vor antrena trei zile la Cluj, iar din 4 iulie vor începe un stagiu de pregătire la malul mării. Începând cu 13 iulie este prgramat şi un cantonament la munte.

abonare newsletter