Sport

Tadici: „Vrem să urcăm“

<p><strong>Gheorghe Tadici a declarat după calificarea României la CM că își dorește ca echipa națională să progreseze și să obțină la competiția din Serbia o performanță mai mare decât la CE, unde a fost eliminată în faza a doua a grupelor. </strong></p>

„În condiții normale de muncă, ne dorim să începem să consolidăm echipa pe strategia pe care ne-am propus-o. Vrem să urcăm puțin la acest Campionat Mondial față de Campionatul European. Eu am obiectiv de calificare la turneele finale. Acolo e lumea bună, handbalul feminin românesc nu trebuie să piardă contactul cu lumea bună pentru a progresa, pentru a-și putea măsura forțele și pentru a vedea real unde se află“, a declarat selecționerul Gheorghe Tadici la Digisport.
„Suntem o echipă în reconstrucție și noi cred că o să avem rezultate bune pe parcursul timpului numai că este mult de muncit. Fiecare își dorește să fie pe podium, însă până atunci mai e mult de muncit. Ne dorim foarte mult să fim acolo și, dacă se poate, să aducem poate și o medalie“, a afirmat și Nicoleta Dincă.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter