Sport

SCANDAL - Fotbalistul Gabriel Tamaş, dus în cătuşe la Poliţie

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/31/tamas.jpg" border="0" alt="evz.ro" title="evz.ro" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fotbalistul Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion) a fost dus la audieri, vineri dimineaţă, de poliţiştii Secţiei 1, după ce ar fi spart un geam de la un bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, acesta fiind încătuşat, întrucât era agitat, potrivit unor surse din Poliţie. </strong></p>

 

Sursele citate au precizat că o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat care a spart un geam se află în faţa unui boc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara. La faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 1 Poliţie, care l-a găsit pe fotbalistul Gabriel Tamaş foarte agitat şi confuz. Acesta a fost imobilizat, încătuşat, urcat în maşină şi dus la secţia de poliţie pentru a fi audiat.
Sursele citate au precizat că Gabriel Tamaş le-a spus poliţiştilor că nu ştie cum a ajuns în faţa blocului respectiv.Gabriel Tamaş este convocat la echipa naţională pentru meciul amical cu Trinidad/Tobago de marţi, 4 iunie. Reunirea echipei este prevăzută, astăzi, la Mogoşoaia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter