Sport

CFR caută la Ploieşti prima victorie

<p>Campionii României au avut un start slab în 2011 şi au nevoie de o victorie în deplasare la Astra Ploieşti, pentru a rămâne în lupta pentru primele locuri.</p>

După înfrângerea din Gruia cu Politehnica Timişoara, patronul Arpad Paszkany a anunţat că noul obiectiv al echipei este reconstrucţia, nu ocuparea unui loc de cupă europeană.

Elevii lui Alin Minteuan vor să demonstreze însă că au valoare şi că merită să fie mai sus de locul opt în clasamentul Ligii 1. Tehnicianul „feroviarilor“ a declarat că se teme ca elevii săi să nu fie dezavantajaţi de calitatea proastă a terenului de pe stadionul Astra. „Ne aşteaptă un alt meci important. Sper să ne descătuşăm, să obţinem prima victorie. Terenul e şi acolo foarte prost, nu ne va avantaja, dar trebuie să ne adaptăm. Luptăm să câştigăm meciurile care ne-au mai rămas. Avem multe absenţe în lot şi probabil vor apărea unele surprize în primul unsprezece“, declarat Alin Minteuan înainte de partida de la Ploieşti.


De cealaltă parte, ploieştenii, scăpaţi pentru moment de grija retrogradării, se gândesc că o victorie cu CFR le-ar da dreptul să spere la participarea în Europa League în sezonul următor. „Partida cu CFR poate însemna un moment-cheie, avem şansa să ne apropiem de cei de sus din clasament. Dacă avem mai multă încredere şi stăm bine în teren putem scoate luni un rezultat pozitiv, asta însemnând pentru mine victorie“, a spus antrenorul Tibor Selymes.

Meciul Astra Ploieşti – CFR Cluj se va disputa astăzi de la ora 17 pe stadionul Astra şi va fi transmis în direct de GspTv.


Partida va fi condusă la centru de Adrian Comănescu din Râmnicu Vâlcea, care va fi ajutat de tuşierii Nicolae Megheşan din Târnăveni şi de vâlceanul Florin Păunescu, arbitru de rezervă va fi Marian Balaci din Turnu Severin, iar observatori Alexandru Crişan şi Paul Costaş.

abonare newsletter