Sport

Va putea întoarce Milan rezultatul?

<p><img class="caption" src="documente/stories/03_martie/09_ziua/raul.jpg" border="0" alt="raul gonzales" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Tottenham Hotspur – AC Milan şi Schalke 04 – Valencia sunt meciurile serii în Liga Campionilor.</p>

Londonezii de la Tottehnam au produs surpriza în meciul tur, reuşind să învingă „Diavolul milanez“ chiar pe San Siro, cu 1-0, prin reuşita lui Peter Crouch. Elevii lui Harry Redknapp s-au impus în ciuda faptului că Gareth Bale, vedeta echipei, a lipsit datorită unei accidentări. De la meciul din urmă cu trei săptămâni, situaţia s-a schimbat. AC Milan şi-a revenit şi a reuşit victorii importante în campionat, în faţa puternicelor Napoli (3-0) şi Juventus (1-0), în timp ce Tottenham a avut o perioadă mai proastă, reuşind o remiză la Wolverhampton, 3-3, după ce au cedat pe terenul celor de la Blackpool. Casele de pariuri oferă o cotă medie de 2.19 pentru o victorie a londonezilor, 3.34 pentru egal şi 3.21 pentru o victorie a italienilor. Tottenham – AC Milan se va juca pe stadionul White Hart Lane, de la ora 21.45 şi va fi transmis în direct de TVR 1.

Schalke a reuşit să smulgă un egal în meciul tur, din deplasare cu Valencia. Raul (foto), „vulpoiul bătrân“ ajuns acum la formaţia germană, după ce a jucat două decenii la Real Madrid, a egalat după ce Soldado a deschis scorul pentru iberici. Shalke a avut evoluţii oscilante în campionat, după ce a învins în deplasare pe campioana Bayern Munchen, a pierdut la Stuttgart, în faţa penultimei echipe din Bundesliga. Valencia este o echipă care se simte bine în deplasare, fapt confirmat şi în campionat, unde s-au întors cu câte trei puncte din deplasările de la Mallorca şi Bilbao. Acesta este unul dintre cele mai echilibrate dueluri din optimile de finală ale Ligii Campionilor, casele de pariuri oferind o cotă medie de 2.50 pentru victorie nemţilor, 3.22 la egal şi 2.80 pentru victoria Valenciei. Schalke 04 – Valencia se va juca de la ora 21.45 pe stadionul Veltins Arena din Gelsenkirchen şi va fi transmis în direct de DolceSport.

abonare newsletter