Sport

Marius Lăcătuş a plecat în Spania după demisia de la Steaua

<p>Antrenorul Marius Lăcătuş a plecat, marţi, în Spania pentru a fi alături de familia sa, după ce îşi dăduse demisia din funcţia de principal al Stelei cu o zi înainte.</p>

Marius Lăcătuş s-a arătat dezamăgit după ce a fost nevoit să îşi dea demisia pentru a treia oară de la conducerea Stelei. "Dezamăgirea e mare, normal! În momentul când nu ai rezultate sigur că dezamăgirea este foarte mare. Atât pentru mine cât şi pentru toţi suporterii stelişti. "Plec cu un gust amar, normal. Din păcate nu a fost aşa cum mi-am dorit. La Steaua nu se mai pune problema să mă întorc", a spus Lăcătuş la plecarea din România, informează Sport.ro.

Marius Lăcătuş a declarat că nu este dezamăgit de afirmaţiile finanţatorului Gigi Becali. "În timpul în care l-am avut la dispoziţie, MM Stoica a fost lângă mine, m-a susţinut. Gigi Becali nu m-a dezamăgit. Sunt obişnuit cu declaraţiile dânsului. Am discutat puţin după joc cu jucătorii, am discutat şi ieri (n.r. - luni) cu ei. Le-am urat baftă, din păcate nu a fost să fie aşa cum ne-am dorit", a completat Lăcătuş.


Marius Lăcătuş a demisionat, luni, de la conducerea tehnică a echipei Steaua, a doua zi după eşecul suferit în faţa formaţiei FC Braşov, scor 0-3, în etapa a XX-a a Ligii I. Împreună cu el a demisionat şi antrenorul secund Eduard Iordănescu, iar Mihai Stoica a afirmat că va pleca în cazul în care la condcuerea tehnică a echipei va fi numit Sorin Cârţu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter