Sport

Încep meciurile decisive din LC

<p><img class="caption" src="documente/stories/03_martie/08_ziua/mircea-lucescu.jpg" border="0" alt="mircea lucescu" title="Mircea Lucescu vrea să ajungă în sferturile LC şi cu Şahtior, după ce a ajuns cu Galatasaray" style="float: left; margin: 2px 5px;" />În această seara, Şahtiorul lui Mircea Lucescu se poate califica, în premieră, în sferturile Ligii Campionilor. Celălat meci al serii este duelul dintre Barcelona şi Arsenal.</p>

Şahtior Donetsk, echipă care a cunoscut gloria sub bagheta lui Mircea Lucescu, are şansa de a ajunge pentru prima dată în sferturile Ligii Campionilor.

„Minerii“ au învins în tur pe AS Roma cu 3-2, chiar pe Stadio Olimpico, iar acum sunt la un pas de sferturile LC. „Este inadmisibil să credem că suntem deja calificaţi, dar avem o ocazie excelentă acum să facem istorie, atât pentru clubul nostru, cât pentru întreg fotbalul ucrainean. La Roma am reuşit să facem ce ne-am propus. Ne-am studiat foarte bine adversarul şi sper să reuşim să-i învingem din nou, de această dată pe terenul nostru“, a declarat ieri Dario Srna, căpitanul ucrainienilor. Şahtior a câştigat primul meci din returul campionatului, în deplasare la PFC Sevastopol, în timp ce romanii au avut evoluţii oscilante în campionat: victorii în deplasare la Bologna şi Lecce şi egal acasă cu Parma.


Casele de pariuri oferă în medie o cotă de 1.92 pentru victoria lui Şahtior, 3.5 pentru egal şi 3.91 pentru un succes al celor de la AS Roma. Şahtior – AS Roma se va disputa pe Donbass Arena din Donetsk, astăzi, de la ora 21.45, şi va fi transmis în direct de TVR 1.

 


Reuşeşte Arsenal surpriza?


În celălalt meci al serii de marţi, Arsenal vrea să fie buturuga mică şi să răstoarne „carul mare“ Barcelona. „Tunarii“ au jucat extraordinar în tur şi au reuşit să câştige cu 2-1 după ce au fost conduşi cu 1-0. Misiunea elevilor lui Arsene Wenger este acum însă mult mai dificilă, întrucât vor juca pe Nou Camp, în faţa a 90.000 de spectatori ostili. Londonezii au ratat o bună şansă de a se apropia la doar un punct de Manchester Utd în campionatul Angliei, după ce au reuşit doar o remiză, acasă, cu Sunderland, în timp ce rivalii lor au fost învinşi de Liverpool pe Anfield Road.


Elevii lui Josep Guardiola au mers foarte bine în campionat, unde sunt lideri cu şapte puncte avans faţă de Real Madrid şi au patru victorii consecutive. Casele de pariuri îi văd pe catalani drept marii favoriţi şi oferă pentru victoria lor o cotă de doar 1.29. Egalul este cotat cu 5.93, iar o victorie a „tunarilor“ pe Nou Camp cu 8.91. FC Barcelona – Arsenal se va disputa astăzi pe Nou Camp şi va fi transmis în direct de DolceSport, de la ora 21.45.

Mâine vor avea loc alte două meciuri din optimile Ligii Campionilor: Tottenham Hotspur Londra – AC Milan şi Shalke 04 – Valencia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter