Sport

Anja Andersen a fost demisă de la Oltchim

<p>Antrenoarea Anja Andersen a fost demisă, luni, de la conducerea tehnică a echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, în urma înfrângerii suferite de formaţia română în partida cu Itxako, de duminică, informează ekstrabladet.dk, care-l citează pe managerul fostei jucătoare, Lasse Zall.</p>

Potrivit sursei citate, gruparea din Vâlcea a activat o clauză din contractul antrenoarei şi a renunţat la serviciile acesteia.

În acest moment preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, discută cu managerul Constantin Roibu pentru numirea noului antrenor, transmite corespondentul MEDIAFAX. Favorit pentru preluarea funcţiei de antrenor principal al campioanei României este selecţionerul naţionalei feminine, Radu Voina.


Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 25-22 (11-12), de formaţia spaniolă Itxako Navarra, în etapa a IV-a a grupei I a Ligii Campionilor, înregistrând astfel a doua înfrângere în această fază a competiţiei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter