Sport

Keleti şi Ponta au schimbat maşina

<p>Echipajul de raliuri Edwin Keleti - Victor Ponta abordează sezonul 2011 al Campionatului Naţional de Raliuri „Dunlop“ dintr-o nouă perspectivă.</p>

După ce trei ani la rând au câştigat titluri de Campioni la Cupa Dacia Logan (2008), Clasa N2 (2008), Grupa A (2009 şi 2010) şi primul loc în clasamentul autoturismelor cu două roţi motrice (2009 şi 2010), Edwin Keleti şi Victor Ponta se vor înscrie în raliurile sezonului 2011 cu un Mitsubishi Lancer Evo X.

„Este practic un nou început pentru noi. Chiar dacă nu este prima dată când pilotez o maşină cu transmisie integrală, este primul sezon în care ne aliniem la start cu o astfel de maşină. Suntem foarte fericiţi că reuşim să facem pasul spre grupa N. Personal sunt un mare fan al maşinilor care au şi puntea motoare spate, nu neapărat 4WD şi sunt convins că o să-mi placă ţinuta supra-viratoare a maşinii. Va trebui însă să găsim un echilibru pentru a obţine o deplasare eficientă în concurs“, a spus Edwin Keleti.


Referitor la targetul sportiv pentru acest sezon, pilotul clujean spune că 2011 va fi un sezon de acomodare. „Ne propunem să descoperim maşina fără a ne impune obiective sportive prea ambiţioase“, a explicat Keleti.

Până la startul sezonului 2011 al Campionatului Naţional de Raliuri „Dunlop“ mai este o lună. Prima etapă din acest an va fi Raliul Brasovului „Tess Rally“, programat în perioada 8 - 9 aprilie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter