Sport

Baschetul feminin din Cluj îşi reporneşte motoarele

<p><img class="caption" src="documente/stories/03_martie/08_ziua/ora-de-sport.jpg" border="0" alt="ora de sport ghiţă mureşan" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Astă seară la „Ora de Sport“, realizatorul Dan Olteanu va aduce în atenţia publicului echipa de baschet feminin a Universităţii Cluj. Este cea mai titrată echipă din Transilvania, având 14 titluri naţionale în palmares şi care astăzi se luptă în subsolul clasamentelor primei divizii.</p>

Vor participa la dezbatere, antrenorul echipei feminine de primă ligă  Universitatea Cluj – Florin Covaciu şi fostul mare baschetbalist al Universităţii Cluj, Cornel Săftescu – în prezent director al secţiei de baschet feminin şi Ovidiu Săcară, membru în conducerea secţiei. Pe parcursul show-ului se va realiza o legătură telefonică cu o fostă mare glorie a Universităţii Cluj, una dintre protagonistele celebrului meci de Cupe Europene din anii 80 cu Primigi Vicenza.

Întrebările celor interesaţi pot fi adresate înainte de startul emisiunii pe pagina de facebook sau de twitter a „Orei de Sport“ (www.facebook.com/paginadesport sau www.twitter.com@paginadesport)


„Ora de Sport“ este un produs TV al Respect Media (Dan Olteanu / Cătălin Condurache - producător), realizat în coproducţie cu TVR Cluj şi NCN Cluj şi este difuzat în fiecare luni seara de la ora 21.00 pe cele două canale simultan, fiind recepţionat în toată Transilvania. Deasemenea este transmis live si pe internet la www.ncn.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter