Sport

“U” Mobitelco a pierdut şi în Cupă cu Oradea

<p><strong>“U” Mobitelco a fost învinsă într-un meci din Cupa Rmâniei de CSM Oradea, echipă care s-a impus în faţa clujenilor şi în partida din campionat, atunci chiar pe malul Someşului. </strong>


Bihorenii s-au impus cu 76-70, pe sferturi  18-18, 15-6, 17-22 şi 26-24. Pentru echipa clujeană au marcat: Nikolov 20p, Ross 18p (8 rec), Barnette 14p (7 rec), Silvasan si Wright 8p, Djapa 2p.
Niksa Bavcevic  a declarat că echipa sa a pierdut, dar la o diferenţă recuperabilă: "Avem un om nou şi este evident că nu este pregătit pentru joc. Este în probe şi vom vedea ce facem cu el. Procentajele lui nu sunt foarte bune, însă vom vedea. Am jucat cu Derek accidentat şi acest lucru s-a văzut, mai ales în prima parte a meciului. În a doua parte am avut probleme cu arbitrii, statisticile arată asta. Şase puncte ne arată că acasă, în faţa propriului public, vom putea să ne calificăm. Sper că acolo arbitrii să fluiere blocajele în mişcare, în urma cărora orădenii au marcat mult azi. Sunt mulţumit de combativitatea jucătorilor mei, sper ca, cu Djapa într-o formă mai bună şi cu Derek refăcut sută la sută, să putem aborda altfel lucrurile. Vreau să felicit publicul orădean, a fost senzaţional  şi cred că publicul nostru de acasă va fi la fel".
Returul din sferturile de finală ale Cupei României dintre U Mobitelco şi CSM Oradea va avea loc sâmbătă, 5 ianuarie 2013 de la ora 20.00 în Sala Sporturilor "Horia Demian".

abonare newsletter