Sport

Carl Froch nu vrea să lupte cu Lucian Bute în primăvara lui 2013

<p><span style="font-size: small;"><strong>Britanicul Carl Froch a declarat că nici nu se gândeşte să-i acorde revanşa lui Lucian Bute în primăvara anului 2013, întrucât doreşte să lupte cu danezul Mikkel Kessler, cel care l-a deposedat de centura WBC, în 24 aprilie 2010, la Herning.</strong> </span></p>

 


Lucian Bute va mai avea de aşteptat pentru o nouă luptă contra lui Carl Froch, întrucât britanicul de 35 de ani a declarat pentru Sky Sports că se află în negocieri cu echipa danezului Mikkel Kessler, pentru o partidă la Nottingham, scrie tvrnews.ro.


"I-aş putea acorda revanşa lui Bute, dar nu imediat. Următoarea mea luptă, cu siguranţă, va fi contra lui Kessler. Promoterul meu, Eddie Hearn, munceşte din greu şi discuţiile cu echipa lui Kessler, Team Sauerland, sunt foarte promiţătoare. Se pare că meciul va avea loc în primăvara acestui an. Este o luptă mare, pentru care toată lumea doreşte s-o vadă, aşa că sunt nerăbdător s-o punem la punct.


Îl vom aduce pe pământ britanic. Nu cred că va accepta să boxeze la Nottingham, dar sunt ferm convins că îmi voi apăra titlul în Marea Britanie. Tocmai a câştigat centura WBO în faţa lui Brian Magee (n. red. - K.O. tehnic în repriza a treia, la Herning, în 8 decembrie), aşa că este fantastic faptul că îmi voi putea îmbogăţi colecţia cu încă un titlu", a declarat Carl Froch.

Mikkel Kessler (46-2, 35 de K.O.-uri) este primul boxer care l-a învins pe Carl Froch la profesionişti, în 24 aprilie 2010, la Herning, pentru centura WBC, în urma unei decizii unanime, criticate puternic de echipa britanicului.



Ultimele Stiri
abonare newsletter