Sport

Universitatea a remizat la Bistriţa

<p><strong><img src="documente/stories/gloria u.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />“U” Cluj a terminat la egalitate, 0-0, meciul din deplasare cu Gloria Bistriţa, din etapa a 19-a a Ligii 1. </strong>


Arbitrul Cătălin Găman i-a eliminat de la Universitatea Cluj pe Paulinho '20 şi Cleiton '30, primul după un conflict cu Braganca şi al doilea pentru lovirea unui adversar.
De la Gloria Bistriţa, a fost eliminat Curtuiuş, în minutul 67, când a primit al doilea cartonaş galben după ce a împins mingea în poartă cu mâna.
Dos Santos a înscris în minutul 6 pentru “studenţi”, dar golul a fost anulat eronat, pe motiv de off-side! Câteva minute mai târziu şi Cleiton a înscris, dar nici reuşita acestuia nu a fost validată din cauza unui fault în atac, corect acordat de această dată.
În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj a acumulat 17 puncte şi este la egalitate cu CSMS Iaşi şi Oţelul Galaţi, echipe care au însă un meci mai puţin disputat. Gloria Bistriţa are doar 12 p şi rămâne pe locul 17.
În etapa următoare, “şepcile roşii” vor primi vizita Stelei pe Cluj Arena, vineri, 14 decembrie.

Caseta tehnică

Gloria Bistriţa: Dolha - Ţârcă, Tudose, Canon, Reano (Enescu '46) - P. Anton, Romario (Feher '62) - Braganca, Predescu, Zahiri (Curtuiuş '35) - Layo.
Universitatea Cluj: Boşneag - Ciupe, Christou, Szilagyi, Nicola - Paulinho, V. Gheorghe (Da Silva '89), Ad. Popa (Iancu '83), Muzac, Alex (Krumov '77) - Cleiton.
Cartonaşe galbene: Zahiri '32, Curtuiuş '61, '67, Layo '66, Ţârcă '76 / Boşneag '88
Cartonaşe roşii: Curtuiuş '67 / Paulinho '20, Cleiton '30
Arbitri: Cătălin Găman (central) - Marius Nicoară, Vladimir Urzică (asistenţi) - Robert Dumitru (rezervă)
Observatori: Costin Toma, Nicolae Dobrescu
La meci au asistat aproximativ 1.000 de spectatori, între care şi aproximativ 300 de fani clujeni.

abonare newsletter