Sport

Messi a părăsit terenul pe targă, dar accidentarea nu este gravă

<p><span style="font-size: small;"><strong>Atacantul argentinian Leo Messi a părăsit terenul pe targă la meciul pe care FC Barcelona l-a terminat nedecis, 0-0, cu Benfica Lisabona, miercuri seara, în Liga Campionilor, dar accidentarea golgheterului nu este una gravă, a anunţat gruparea catalană.</strong>

 



Messi a intrat pe teren în min. 58 şi s-a lovit la genunchi în finalul partidei, după o ciocnire cu portarul Artur, părăsind terenul pe targă în min. 85, după ''o contuzie la genunchiul stâng'', potrivit anunţului făcut de clubul FC Barcelona pe Twitter.

Leo Messi ''va fi supus unor examinări medicale pentru a se cunoaşte gradul de gravitate al accidentării sale''.

''În principiu, este doar o lovitură, dar va trebui să vedem examenele de joi pentru a şti mai mult'', a confirmat şi antrenorul Tito Vilanova, adăugând că este prea devreme pentru a vorbi de o eventuală absenţă a starului argentinian.

Messi a intrat în partea secundă cu obiectivul de a face un nou pas spre doborârea recordului de goluri oficiale într-un an calendaristic, deţinut de germanul Gerd Müller, cu 85 de goluri, şi de care îl mai despart 2 lungimi (83 de reuşite).

În mod normal, Messi ar urma să fie bun de joc pentru meciul cu Betis Sevilla, programat duminică, relatează EFE.


abonare newsletter