Sport

Alt derby pentru baschetbaliști

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/01/bavcevic.jpg" border="0" align="right" />„U“ Mobitelco BT va juca în această seară în deplasare cu Gaz Metan Mediaș.</strong>



Baschetbaliștii clujeni au avut un început dificil de sezon, pesta care însă au trecut destul de bine. Elevii lui Niksa Bavcevic au câștigat derby-urile cu CSU Sibiu și BC Timișoara, însă au pierdut partida cu eternii rivali de la CSU Asesoft Ploiești. „Studenții“ vor da piept astăzi cu altă formație puternică, pretendentă la câștigarea campionatului, Gaz Metan Mediaș.
Niksa Bavcevic a declarat că echipa a făcut unele erori în apărare, însă speră ca acestea să fie remediate. „În ultimele două meciuri, cu Timișoara și Ploiești, atacul a fost la un nivel bun, din păcate am făcut multe greșeli în apărare. Principala noastră preocupare cu Mediaș este să remediem aceste erori defensive. Mediașul este una dintre cele mai stabile și respectate echipe din campionat. Au o rotație clasică, șase jucători străini plus trei români de valoare. Sunt convins că vom avea o partidă foarte dificilă. Așteptăm suporterii la Mediaș să ne susțină, așa cum au făcut-o și până acum în deplasare“, a spus tehnicianul de la „U“ Mobitelco.
Meciul Gaz Metan Mediaș – „U“ Mobitelco BT Cluj Napoca din etapa a șasea a Ligii Naționale va avea loc vineri, de la ora 19 și va fi transmis în direct de DigiSport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter