Sport

CFR a câștigat la Turnu Severin

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/10_octombrie/28/turnu cfr.jpg" border="0" align="right" />CFR Cluj a câștigat meciul din deplasare cu CS Turnu Severin cu scorul de 3-1. </strong>



„Feroviarii“ au început în forță partida de la malul Dunării și au deschis scorul în minutul 12 prin Hora, care a primit o pasă de la Aguirregaray și a șutat puternic. Doar trei minute mai târziu, Rui Pedro majorează diferenţa de pe tabela de marcaj cu un şut la colţul lung, după o pasă de la Sepsi. În repriza secundă, severinenii au fost mai periculoși și au reușit să reducă din handicap, prin Arnăutu, care a scăpat pe contra-atac și l-a lobat pe Felgueiras. Câteva momente mai devreme, același Arnăutu a înscris cu un șut puternic de la 15 m, însă golul a fost anulat pentru offside. Tabela a fost închisă abia în prelungiri, după ce Cadu a înscris din penalty și urcat scorul la 3-1 în favoarea clujenilor. Lovitura de pedeapsă a fost acordată în urma unui fault asupra lui Nicoară.

Caseta tehnică

CS Severin: Marinescu - Mitici, Gugu, Durimel, Giurgiu (Abba '89) - Buleică (Neacşa '77), Golici, Olah (Dragalina '55), Zaharia - Arnăutu, Thomas.
CFR Cluj: Felguieras - Aguirregaray, Cadu, Piccolo, Sepsi - Mureşan, Godemeche - Diogo Valente (Nicoară '76), Rui Pedro, Hora (Ivo Pinto '69) - Kapetanos (Bjelanovici '82).
Cartonaşe galbene: Zaharia '59, Dragalina '74, Golici '90+2, Gugu '90+3 / Nicoară '83, Mureşan '85.
Arbitri: Paul Unimatan (central) - Ovidiu Artene, Ioan Ciocanea (asistenţi) - Dorian Micloşină (rezervă). Observatori: Corneliu Fecioru, Ionel Ganea.

abonare newsletter