Sport

CFR, fără antrenor pentru meciul cu Turnu Severin

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/10_octombrie/25/06 26 cfr novelino.jpg" border="0" align="left" />Campioana României a rămas fără antrenor principal după plecarea lui Ioan Andone. Francis Dican este interimar pentru partida cu CS Turnu Severin. </strong>



Antrenorul italian Walter Novellino a refuzat oferta de a prelua echipa de fotbal CFR Cluj, informează presa italiană. Novellino a fost la un pas să semneze cu CFR Cluj, după ce Ioan Andone şi-a reziliat contractul cu gruparea din Gruia, dar în cele din urmă s-a răzgândit, relatează TuttoMercatoWeb.com. Jucătorii chiar au fost anunţaţi că va conduce antrenamentul de joi, dar în cele din urmă mutarea nu s-a concretizat.
"În ultimele ore m-am gândit mult dacă să accept sau nu, dar în cele din urmă m-am decis să spun nu. Era totul ca şi făcut, dar nu m-am simţit în stare să plec din Italia; să spunem că nu am fost pregătit să fac această alegere. Însemna să plec de la Perugia şi să las familia, aşa că prefer să aştept o ocazie în Italia. Le mulţumesc conducătorilor de la CFR Cluj, oameni serioşi, şi urez echipei mult succes'', a afirmat Novellino.
Novellino (59 ani) a pregătit de-a lungul carierei formațiile Gualdo, Ravenna, Venezia, Napoli, Piacenza, Sampdoria, Reggina, ultima oară pregătind anul trecut pe Livorno, de la care a plecat în luna decembrie. Conform site-ului său oficial, în ultimul interviu acordat, Walter Novellino a afirmat că i-ar plăcea „o experienţă în străinătate, poate în Marea Britanie“. Alături de Novellino şi compatriotul acestuia Edoardo Reja a refuzat să preia pe CFR Cluj. Alte nume vehiculate de presă sunt italianul Alberto Cavasin, portughezii Augusto Inacio şi portughezul Ricardo Sa Pinto, până de curând antrenor la Sporting Lisabona.
CFR va juca sâmbătă, de la ora 19, în deplasare cu CS Turnu Severin. Partida va conta pentru etapa a 13-a a Ligii 1 și va fi transmisă în direct de DigiSport. Gazdele sunt pe ultimul loc în clasamentu, cu doar 4 p, în timp ce „feroviarii“ sunt pe locul 10, cu 16 p.

Ultimele Stiri
abonare newsletter